Romani in Algeria
<center><embed FlashVars="bt=BUN+VENIT+PE+FORUM+ &cl=rainbow" src="http://i93.photobucket.com/albums/l80/bigrollerdave/flash/sign.swf" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#000000" width="380" height="50" name="blipsy-sign" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed><br>Click here for <a href="http://www.completemyspace.com">Myspace Layouts</a></center>

Romani in Algeria

AcasaPortalCalendarFAQInregistrareConectare
Ultimele subiecte
» Micii nostri prieteni
Astazi la 12:23 am Scris de aly

» Acte necesare recunoasterii in Romania a casatoriei incheiate in Algeria
Ieri la 11:04 pm Scris de Icosium

» Acte viza pt Algeria
Ieri la 10:26 pm Scris de Admin Handreea

» O altă faţă a Algeriei..Kabylie
Ieri la 10:03 pm Scris de Kambej

» Detalii vama Algeria
Mar Mai 15, 2012 8:42 pm Scris de Icosium

» SA RADEM.......
Mar Mai 15, 2012 3:45 pm Scris de Admin Handreea

» Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?
Mar Mai 15, 2012 3:44 pm Scris de Admin Handreea

» rezultatele sportive din Algeria
Mar Mai 15, 2012 1:55 pm Scris de ROHKM

» Stiri Algeria
Mar Mai 15, 2012 1:42 pm Scris de ROHKM

Subiecte similare
  • » Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?
  • » CE ATI MAI FACUT ASTAZI?
  • » Aniversarea relatiei voastre
  • » FELICITARI TUTUROR
  • Navigation
     Portal
     Index
     Memberlist
     Profile
     FAQ
     Search
    Forum
    Mai 2012
    LunMarMierJoiVinSamDum
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031   
    CalendarCalendar
    counter
    Navigation
     Portal
     Index
     Memberlist
     Profile
     FAQ
     Search
    translate
    ceas
    flag

Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi? 5 5 5
    Impartiti | 

Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
    Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
    AutorMesaj
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Vin Oct 14, 2011 3:19 pm

Oofff ce dor mi-e de AUCHAN, de CARREFOUR!!!! Probabil cand ma voi intoarce in Romania, voi pupa pamantul ca am ajuns acasa!!![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 12:13 am

kandreea a scris:
    Oofff ce dor mi-e de AUCHAN, de CARREFOUR!!!! Probabil cand ma voi intoarce in Romania, voi pupa pamantul ca am ajuns acasa!!![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Offfff Kandreea,eu te inteleg stiu cum este,ati doresc sa ajungi cat mai repede acasa Amici
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 12:15 am

Andreea multa sanatate,ai grija de tine floare
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 12:16 am

aly a scris:
    maha a scris:
    Ok draguta atunci ati urez mult succes noroc
    multumesc mult Maha! Smile sper.... sa fie bine caci am obosit; asta este, mai vedem! Smile

Cu placere draga mea pup
    Sus In jos
    aly
    Centura neagra

Character sheet
    JOC JOC: Contraatac

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 12:20 am

tzuky83 a scris:
    ALY welcome back,sper ca ne povestesti cum a fost si cum te-ai simtit,iti doresc numai bine si multa fericire sa ai un drum usor,vorbm cand te intorci!cami![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

merci mult Camy
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet
    JOC JOC: Contraataca

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 1:04 am

Mai mai mai am si eu un pic de treaba prin casa si nu trag cu ochiul pe aici si hop...va bagati la certuri hmm Smile) acuma am terminat si eu cu treaba pt munca si am zis sa trag un ochi inainte sa ma duc sa dorm si am gasit pe aici o furtuna Smile))eu acuma nu stiu cu ce sa ma tratez daca nu imi trece curand raceala ma bag la pastile Smile) de fel nu prea imi place sa iau :)Si merci Maha Smile

Ma ghidez in viata dupa creier dar in dragoste dupa inima [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Ultima editare efectuata de catre Admin Handreea in Sam Oct 15, 2011 11:17 am, editata de 1 ori
    Sus In jos
    http://www.romaniaalgeria.com
    aly
    Centura neagra

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 6:14 am

Admin Handreea a scris:
    Mai mai mai am si eu un pic de treaba prin casa si nu trag cu ochiul pe aici si hop...va bagati la certuri hmm Smile) acuma am terminat si eu cu treaba pt munca si am zis sa trag un ochi inainte sa ma duc sa dorm si am gasit pe aici o furtuna Smile))eu acuma nu stiu cu ce sa ma tratez daca nu imi trece curand raceala ma bag la pastile Smile) de fel nu prea imi place sa iau :)Si merci Maha Smile

Uffffffff.... insanatosire grabnica Andreea, si ai grija de tine! Mai, eu zic sa treci la pastile, caci eu iau de 3 saptamani ba una ba alta, insa, inca sunt racita!
    Eh Andreea, nu sunt certuri, doar discutii in contradictoriu na ... hihidinti
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 12:14 pm

maha a scris:
    kandreea a scris:

Offfff Kandreea,eu te inteleg stiu cum este,ati doresc sa ajungi cat mai repede acasa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Ma bucur sa vad ca este cineva pe forumul asta care ma intelege si ma incurajeaza. MAHA, nu te cunosc, dar te simt ca pe o persoana draguta. flower

Si am mai spus si pe topicul celalalt ca nu mi-e dor doar de CARREFOUR sau AUCHAN, acestea sunt elemente ce fac parte din modernism si civilizatie. Dar parcurile din Bucuresti, parcul ff mare de la mine din oras, din Vaslui, strazile, trotuare, autobuze, arbori, toate aceste lucruri aici nu exista!!!!!

Trist, foarte http://i183.photobuc!!![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [img][/img]undefined
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 12:20 pm

Nu stiu de ce nu pot sa atasez poze facute pe aici, sa vedeti cum arata un restaurant, daca poate fi numit restaurant, si o bomba, o craşma din Romania arata mai bine decat "cafenelele" de aici..... restaurante pline de muste, vai de steaua lor... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos
    some body
    Centura galbena
    Centura galbena

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 4:02 pm

Ceau fetelor,este weekend si sant si eu libera,sper ca santeti toate bine si va doresc un weekend placut si relaxant alaturi de persoanele dragi iar cine nu are pe nimeni langa sa fie pe net alaturi de cei dragi majoreta
    Kandreea sa intelega ca nu iti place in ALGERIA si iti place mai mult in Romania???ce e chiar asa de groaznic unde esti tu in ce oras???hai pune si tu poze aici sa vedem pe unde ai colindat de vrei sa te intorci in Moldova cu nerabdare,sper ca v-ati insanatosit ca la nimeni nu ii place sa fie bolnav dar asta este boala vine fara sa o chemi asistenta ,va pup si va doresc un weekend placut,la Timisoara e foarte frig.
    Sus In jos
    some body
    Centura galbena
    Centura galbena

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 4:11 pm

Aly ai terminat cu actele cu alea alea,bla bla ,tifatafa,tifatafa,cum esti si cum te simti in Romania?ti-a placut sau nu in Algeria ?ce faci o sa te intorci in Spania sau o sa pleci in Algeria,sa ai grija de tine si distractie placuta acasa,te pup Cami! floare
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 11:32 pm

kandreea a scris:
    Nu stiu de ce nu pot sa atasez poze facute pe aici, sa vedeti cum arata un restaurant, daca poate fi numit restaurant, si o bomba, o craşma din Romania arata mai bine decat "cafenelele" de aici..... restaurante pline de muste, vai de steaua lor... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Inca o data eu te cred si stiu cum este,si mie ami era dor de multe lucruri din Romania,ma crezi ca ami era dor si sa aud un tren sau sa merg cu tranvaiu sau cu metrou,si lista ar continua suspin
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Sam Oct 15, 2011 11:50 pm

andreea...ai zis sa inchid topicul asa ca nu inteleg acum de ce countiuna sa zic asa discutiile aici trebuia sa imi zici sa las acolo topicul deschis si iti spuneai oful....aici e alt topic acuma na...

Ma ghidez in viata dupa creier dar in dragoste dupa inima [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 9:08 am

maha a scris:
    Inca o data eu te cred si stiu cum este,si mie ami era dor de multe lucruri din Romania,ma crezi ca ami era dor si sa aud un tren sau sa merg cu tranvaiu sau cu metrou,si lista ar continua suspin

Stimata Dna MAha, va referati la Algeria ca nu exista tren, tranvaiu si metro ? Ca din cate stiu eu exista toate cele mentionate de Dvs si se mai adaug in lista Dvs si teleferic ca transport in comun in anumite orase.

Sau poate vbiti despre Yemen ? mmmm,daca e cazu, cred ca mai corect cand Dvs vorbiti despre alta tara si ca sa nu induceti lumea in eroare, cred ca e mai corect sa mentionati numele tarii la care faceti referire. Insa sunt sigur ca intentia Dvs nu era rea.

Celor care s-au dus la carciume din Algeria si au mancat mustele, ce sa le zic ? doar sa le fie de bine hihidinti
    Insa n-as vrea sa vbesc eu despre restaurantele algeriene, dar sper sa vbeasca romanii care nu s-au zgarcit la banii si s-au dus la restaurante si nu la carciume .

Dar iata un link interesant daca doriti o mancare buna cu atmosfere placute buna la restaurante si nu la carciume:

http://www.kherdja.com/guide//Resto-cafe-1.html

Sus In jos
    maha
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 12:23 pm

Domnule Atman,eu nu am facut referire la nici o tara,eu doar iam dat Kandreei cateva mici exemple de care mie ami erau dor fiind departe de romania,ca daca ar fi sa le insir pe toate ar fi multe,dar eu am dat doar cateva mici exemple,deci nu mam referit la nici o tara,si stiu ca la voi in ALGERIA este tranvai ca in 18 ani de zile ai mei traiti alaturi de sotu meu din care 11 in yemen,mam uitat si eu la tv numai la canale arabesti si am vazut multe.Nu sant cazuta din pom.
    Dar eu stiu ce inseamna sa traiesti intr-o tara departe de casa si care are cu totul alt stil de viata si alte traditii decat cele cu care teai nascut si ai crescut.
    Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 12:57 pm

Stimata Dna Maha, cineva a spus ca sunteti cazuta din pomn ? Ciudat , am facut o pricizare in cel mai civilizat mod asa ca nu vad de ce ati inteles ca sunteti cazuta din pomn ???!!! DAr asa cum v-ati exprimat, multe/multi as intelege ca in Algeria nu exista nici tren nici tranvai si nici metrou pentru ca tocmai ca n-ati precizat nici o tara iar aici este foromul "Romani in Alger" de aceea lumea va intelege ca faceti referire la Algeria.

Aveti dreptate, strainatate e mereu grea,nu-i deloc usor sa schimbati modul de viata si o societate

Cu stima si respect
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 2:29 pm

Smile)

Ma faci sa rad si in acelasi timp sa plang, Atman. Incep sa cred ca esti...

Tu chiar nu intelegi nimic din ce scriem noi, eu si Maha????? Inteleg ca e grea limba romana, dar nici chiar asa, avand in vedere ca s-au scris aceleasi lucruri de mai multe ori!!!!!!

Referitor la restaurante, nu am fost in carciume ci in restaurante, sau cel putin asa scria la intrare: "restaurant", ori poate in limba araba/franceza are alt inteles acest cuvant. Iar ce am vazut in acele "restaurante" am intalnit in mai multe orase, dragul meu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aici poti sa ai "o caruta" de bani ca nu ai pe ce sa cheltui!!!!! Caut magazine cu produse de calitate si nu gasesc decat chinezarii, produse din Turcia s.a.m.d.

Referitor la mijlocul de transport in comun: prietene, probabil ai uitat ce microbuze sunt in TOATA ALGERIA, nu doar in orasele mici; TAXI sunt pe aici, la fel, foarte foarte vechi, care daca pun o frana, aduni caroseria cu aspiratorul!!!! Iar autobuze nu exista!!!!!!

Metroul aici abia acum s-a construit, in ALGER, asa ca..............

Referitor la teleferic, am vazut acel mic orasel/satuc din Annaba unde oamenii vin in Annaba cu telefericul. Asa si?? Ce urmaresti cu asta?? In romania sunt fff multe zone muntoase, foarte multe partii, asa ca telefricul nu este ceva extraordinar ptr romani. Iar tramvai unde este? Nu am vazut, recunosc, dar daca ar fi, cu siguranta e in orasele mari, la fel cum si in Bucuresti gasesti tot ce doresti, numai ca, ma repet, NU POTI COMPARA PROVINCIA DIN ROMANIA CU PROVINCIA DIN ALGERIA, NU EXISTA TERMEN DE COMPARATIE!!! Eu cred ca in atatia ani de cand esti in Romania ai vizitat orasele Romaniei, nu te-ai limitat doar la capitala, si nu cred ca este un lucru despre care poti sune: Ah, la fel se face si in Algeria!scratch

Te rog, recunoaste ca Algeria nu e o tara moderna!!!! Stiu ca realitatea e dura, dar accept-o asa cum e si sper ca atunci cand te vei intoarce aici, sa aduci cateva elemente moderniste cu tine, sa vii cu cateva idei europene [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Iar ptr tine, ADMIN Andreea, imi cer scuze ca m-am mutat aici cu discutia asta, dar cand vad cum se tot fac aluzii la spusele mele, normal sa reactionez, mai ales cand vad ca nu m-am facut inteleasa, probabil ar trebui sa mai faca niste cursuri de limba romana.
    Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 3:00 pm

mmm, ca sunt ... ?

Vezi Kandrea, eu te consider o doamna, si te rog sa fii ca atare. si vad ca tie usor sa insulti sau sa jignesti.

Ce vreau sa-ti zic tu stai in sat care se cheama Maskania deja numele satului daca il traduci in romana = saracie sau cei care n-au putere, inteleg ca e nasul acolo, dar tu generalizezi pentru toata Algeria. Ei de staul asta am aflat de existenta lui doar in 2009 de la sotul tau. lumea acolo traiste din agricultura si e normal sa nu gasesti restaurante sau hoteluri..... e absolut normal.

autobuze nu exista in Algeria ? tu chiar esti in Algeria ?

Se vede ca esti limitat in gandiri, vrei sa fie tranvai si metrou in fiecare oras ?

Inca dovada ca esti limitata, cineva a facut comparatia intre Provencia romaneasca cu ceea algeriana ? asta nu inseamna ca ca ceea din Ro e mai buna .

Dar iti repet inc-o data ca nu reusesti sa ma convingi sa fac comparatie intre Romania si Algeria ca n-ar fi frumos, accept Romania asa cum e ! cheers

Cat despre "nu gasesti haine de firma si ai valiza de bani si n-ai pentru ce sa cheltuiesti sau nu gasesti restaurante elegante ", eu acuma serios incep sa cred chiar nu esti in Algeria sau ca n-ai iesit deloc de la satul ala MAskania hihidinti

mmm, eu nu zic ca Algeria e moderna, dar las altii care au fost acolo si au vazut,s-o spuna deget sus

Uite , iti dau un sfat, ia cu tine valiza de banii ( eu cand te am cunoscut avea blugi rupti) sa iesi un pic din Maskania, te duci un pic la Bejaia, Annaba, Setif, oran, Constantine, Alger, Jijel, telemcen, BAtna, Tebessa, .... Si mai vbesti dupa aceea , dar salut curajul tau ca pana acuma ai stat in Maskena si nu te ai spanzurat scratch hihidinti

Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 5:19 pm

In primul rand nu am spus cum esti, deci nu te-am jignit, ceea ce tu o faci.

In al doilea rand, satul in care stau parintii sotului meu se numeste MESKIANA, da? M E S K I A N A

In al treilea rand, acum inteleg de ce sotul meu nu vrea sa reia legatura cu tine si de ce nu te place.

Toate cele bune!!!
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 5:22 pm

Normal ca ptr tine blugii mei erau rupti, tu fiind invatat cu femeile imbracate din cap pana in picioare Smile)) Ori cele acoperite 100%, insemnand cu manusi pe maini la 40 de grade si cu fata acoperita (inclusiv ochii), se vede ca nu te-ai domesticit deloc, asa ca locul tau e aici, in Evul Mediu!!!!!
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 5:32 pm

Deci, fetelor, ati inteles care e ideea lui Atman: Algeria se limiteaza numai la capitala, la ALGER, in restul tarii nu aveti ce cauta ptr ca veti ajunge sa va spunzurati
    Sus In jos
    loredana
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 6:03 pm

Kandreea! toata lumea a inteles ce ai avut de spus....cred ca daca cineva v-a avea nevoie de mai multe informatii te va contacta in privat unde poti continua sa iti impartasesti impresiile, dar pana atunci eu zic sa pleci cat mai repede de acolo (pentru binele tau), iar daca nu o faci eu zic sa ai mare grija sa nu iti musti limba.....s-ar putea sa te otravesti! Apropo'! daca te tine cineva acolo cu forta spune-ne...poate te putem ajuta cumva!
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 6:55 pm

Aceasta discutie pe care o aveam cu Atman era referitoare la aspectele pozitive si nevagtive ale acestei tari, Algeria. Atata timp cat el nu accepta ca aici predomina aspectele negative si mai si jigneste gratuit, e normal sa reactionez si sa vin si cu mai multe argumente ptr a-mi sustine punctul de vedere.
    Sus In jos
    some body
    Centura galbena
    Centura galbena

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 7:02 pm

UUppsss iar razboi''give peace a chance floricici ,nu va mai certati fratilor ce tot aveti de va razboiti va tot mutati de pe un topic pe altul sa continuati razboiul Romania-Algeria,ce dumnezeu aici trebuie sa fim toti prieteni si sa legam prietenii si conexiuni intre doua tari care sant sarace amandoua in legi care trebuie sa tina cu oamenii de rand si sarace in multe puncte de vedere ce Romania cum naiba era inainte pe vreamea socialismului ai de capul nostru voi tinerii nu ati mai prins poate dar eu am 47 ani si stiu cum a fost ayayayyyyyy asa ca nu va mai certati voi ca nu santeti nici presedinti de stat sa puteti schimba ceva in bine nici nu aveti puterea sa ve luptati cu legislatiile acestor 2 tari si daca se merge cu caruta in Romania sau Algeria nu e problema cine are bani ia taxi sau isi cumpara masina proprie si daca nu ne place conditiile de la tara ne mutam la oras ,oricum ar fii trebuie sa acceptam ca asta este nu ne nastem in palate cu limuzine la usa si AICI este diferinta dintre EUROPA si ORIENT,cultura si religia dar unii oameni se adapteaza greu in orient altii in europa asa ca mai bine ati fii toti prieteni si sa lasam politica interioara si saracia la o parte ca nu santeti voi vinovati ca in romania sau in algeria nu sant alea alea alea....PACE,SCRIETI FIECARE CE VRETI CA ASA E FRUMOS DE AIA ACEST SITE E FREEEE dar nu va atacati si jignii niciodata ca doar oameni santem cu totii,arabi,romani,tigani si toate natiile deopotriva,fiti buni unii cu altii si bucurative de viata si de reusitele unora si fiti alaturi de cei care sufera sau au probleme si vin aici sa scrie ca pentru unii nu este usor sa isi deschida sufletul in fata altor necunoscuti dar trebuie sa faca asta ca au nevoie de ajutor ,va pup prieteneste pe toti CAMI! floare i lov u noroc
    Sus In jos
    some body
    Centura galbena
    Centura galbena

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 7:10 pm

Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 7:51 pm

kandreea a scris:
    In primul rand nu am spus cum esti, deci nu te-am jignit, ceea ce tu o faci.

In al doilea rand, satul in care stau parintii sotului meu se numeste MESKIANA, da? M E S K I A N A

In al treilea rand, acum inteleg de ce sotul meu nu vrea sa reia legatura cu tine si de ce nu te place.

Toate cele bune!!!

Acuma daca ai crede ca ma vei gigni cu asta , te inseli, dar din contra mordaresti imagina sotului tau ca barbat, un barbat care transmite asa ceva prin gura nevasta lui nu-i un barbat, dar sunt sigur ca n-a spus asa ceva, ca am fost super ok cat a fost aici. DAr daca a spus asa ceva, e ok, ce daca, nu pot sa plac pe tata lumea, ca nu sunt Brad peet sau jhony deep hihidinti

Si Algeria nu-i doar Alger, ti-am mentionat care orase ce merita vazut cand vei face rost de valiza aia plina de bani hihidinti

In legatura cum se imbraca femeile la noi, mmm, as zice ca "esti total in afara zona de acoperire (tu es hors champs) abonatul nu raspunde va rogam sa revini[/strike]ti". Gandeste te ca poate poate sunt romancele musulmane casatorite cu Algerieni sau musulmani si citesc ce ai scris ! Asa ca te rog sa le respecti.
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 8:26 pm

Ideea acestui topic a fost de a afla, de a vedea ce puncte atractive are aceasta tara, zone turistice, daca fetele care isi doresc cu desavarsire sa vina aici au idee cum e viata, civilizatia, IN NICIUN CAZ NU AM URMARIT SA FAC O IMAGINE NEGATIVA CUIVA, dar fiecare a inteles cum vrea.

Din pacate asa stiu unii oameni sa se exprime mai usor, prin jigniri...

Eu nu am avut nici cea mai mica intentie sa te jignesc, Atman, dar vad ca-ti este greu sa accepti aceste aspecte negative ale tarii; esti un patriot!!![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Hai, gata cu discutiile astea in contradictoriu, vad ca am dat in altele si nu e frumos!

Pace, Atman? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 8:40 pm

Pace Kandrea, pentru a 1000 oara, eu accept partiile negative a Algeriei doar nu sunt nebun sa neg ca nu sunt probleme? stiu ca nu-i perfect la noi, lucrul care l-am spus de mai multe ori, ca 1000 de tanari viseaza sa plece de acolo cu orice metoda, stiu ca avem probleme serioase si sociale si economice, dar cand spui tu altora: "daca vrei sa vezi cum era acuma 100 de ani, sa mergeti in Algeria" Oare este adevarat? daca vbesti doar de Maskania, iti dau dreptate, dar nu generaliza pentru toata Algeria te rog.

Daca te duci in SUA , ceea mai dezvoltata tara gasesti si acolo saracia , idem pentru Franta, Anglia, Olanda, Germania,... Toate tarile au fata dar si un verso! o fata placuta si un verso naspa !

SAlem si pace
    Sus In jos
    Vizitato
    Vizitator

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 8:46 pm

as selaam aleikum wa rahmatullah wa barakatu...de mult citesc ce se scrie pe forum ...am decis sa va scriu pt ca suntem liberi in a ne exprima opinia si de aceea din respect pe sotii nostri sa respectam si ce le apartine lor..cel mai mult ma deranjat cuvintele spuse despre femeia musulmana...sunt romana, sunt musulmana..alhamdulillah..ma acopar de dragul lui allah , asteptand rasplata de la bunul allah.mai multe nu vreau sa coment Inainte sa
    postez, imi aduc aminte ca sunt musulman. Nu sunt de acord cu ce spui
    tu, dar ma abtin de la comentarii numai de dragul lui Allah si de frica
    greutatii cuvintelor mele in Ziua de Apoi. Dar daca eu tac, sa nu crezi
    ca tu ai dreptul sa jignesti in continuare.
    Sus In jos
    tania

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 8:50 pm

ma bucur enorm sa vad ca ati arborat drapelul pacii.....
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 10:19 pm

Deci vad ca nu incetati cu "cearta "pe aici ori terminati si incheiati acuma...ori ma apuc sa sterg absolut tot ce a-ti vb...ori va blochez cateva zile ori blochez forumul ce alegeti? astept raspunsuri prompt de la protagonisti....

Sus In jos
    some body
    Centura galbena
    Centura galbena

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 10:28 pm

IN SFARSIT!ALHAMDOLILLAH! romani + alg = Amici
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Dum Oct 16, 2011 10:34 pm

Pai da...am zis si ieri ca nu este topicul pt aceasta discutie a fost deschis un topic care a fost apoi blocat la rugamintea pers care la deschis ca sa vad apoi ca se continua aici...pai...nu merge asa nu?o sa fie un haos total daca fiecare scrie ce vrea unde vrea...nu o sa mai gasim nici o informatie aranjata si etc...cred ca weekendul viitor fac eu curat aici ...ca acuma e pe terminate si am un pic de treaba in casa dar o sa incerc sa imi fac timp si de curatenia de aici...sper sa se faca cu adevarat pace ca daca nu o sa vad ce o sa fac...

Sus In jos
    maha
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Lun Oct 17, 2011 12:36 pm

Ce dura esti Andreea,asa sa faci fa curatenie deget ok
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Lun Oct 17, 2011 12:58 pm

maha a scris:
    Ce dura esti Andreea,asa sa faci fa curatenie deget ok
    Pai ce sa fac daca nu sunt macar un pic precum am zis o sa fie haos si nu o sa se mai inteleaga nimic din acest forum...

Sus In jos
    aly
    Centura neagra

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Lun Oct 17, 2011 10:45 pm

salutare tuturor! mai, am mai revenit si eu pe aici putin... incerc sa ma bucur de ce gasesc acasa, insa, partea proasta este ca sunt urmarita de ghinion cu actele, asa ca va mai dura pana in luna Noiembrie, nu voi avea actele gata la timp ca sa merg in decembrie pt casatorie, asa ca.... stau pe aici si .. pierd timpul! o surpriza foarte mare pentru mine a fost sa vad ca nu ma mai regasesc asa de usor aici, am impresia ca... nu stiu, nu imi gasesc locul, si am o stare continua de nervi, iar asta nu doar din cauza actelor!
    sincer este tare suparatoare senzatia care o am insa... uffffffff

mai vedem...
    Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Lun Oct 17, 2011 11:10 pm

buna Aly, tu esti in Romania acuma ?
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Lun Oct 17, 2011 11:38 pm

atmanenjoy a scris:
    buna Aly, tu esti in Romania acuma ?
    De ce vrei sa o cauti ? Glumesc hihidinti din cate inteleg si eu...da e aici ;)dar la Brasov acolo unde e frig si ninge Wink

Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Mar Oct 18, 2011 12:09 am

Stai linistita Andreea , inteleg glume limba afara deget sus In acest caz iti doresc Aly bun venit in Romania prin ai tai. Daca am inteles bine, de 4 ani n-ai fost in Ro nu-i asa ? Si cum iti se pare Ro dupa atata timp? e vreo schimbare? daca da, spre bine sau spre rau ? si cum ai fi vrut tu sa fie in Ro ?

Pentru asta o cautam Andreea hihidinti si apropo Merci, ca am vazut ca m-ai promovat de la centura galbena la una porocalie cadou cheers dar ce e cu centurile astea ? scratch Parca suntem la cursuri de Karate hihidinti
    Sus In jos
    loredana
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Mar Oct 18, 2011 9:41 am

Aly!......sti tu cum e....acasa...e acolo unde ti-e inima! floricici
    Fa un om de zapada.....da-te o tura cu saniuta.....si fugi!...acasa...
    Chiar!...Andreea! care e treaba cu stelutele si centurile?....facem karate? lol!
    Zi frumoasa tuturor!
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Mar Oct 18, 2011 3:29 pm

Pai daca aveti alte idei de nume de ranguri astept Smile astea sunt potrivit fiecaruia in functie de cat a postat si nu mi-a venit in cap alte denumiri insa astept sugestii Smile

Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Mar Oct 18, 2011 6:30 pm

Nu Andreea, e foarte bine asa cum e (parerea mea)deget sus Si imi place ideea de "Centuri de Karate", se vede ca esti batausa sau macar asa ai fost candva scratch hihidinti
    Cu multumirile mele pentru forum si pentru timpul tau acordat acetuia cheers deget sus floare
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Mar Oct 18, 2011 7:54 pm

atmanenjoy a scris:
    Nu Andreea, e foarte bine asa cum e (parerea mea)deget sus Si imi place ideea de "Centuri de Karate", se vede ca esti batausa sau macar asa ai fost candva scratch hihidinti
    Cu multumirile mele pentru forum si pentru timpul tau acordat acetuia cheers deget sus floare
    Hehe vezi ca stii Smile) chiar daca nu am facut karate eram de temut prin scoala Smile)) pe vremea aia nu eram muslima asa ca...nu conta chiar nu am nici o idee de titlu la ele ...m-am tot uitat pe alte forumuri si nu am vazut alte idei...Eu oricum astept idei de la voi pt imbunatatirea forumului ce a-ti vrea sa gasiti in plus si etc Wink

Sus In jos
    ecrram

Character sheet

MesajSubiect: Buna seara!!! Gresit acest raspuns...   Joi Oct 20, 2011 3:58 am

Salutare!! Ma numesc Ecrram si locuiesc in Algeria!!Locuri frumoase sunt in marile orase din nordul tarii!!!Constantine, Bejaia,Oran , Mustaganem ,Tizi Ouzou....etc flower Trebuie sa ai timp, masina si curiozitate sa vezi aceste locuri!! Dar in general peisajul e ca cel din Romania!! Munte ,mare , desert....la mica distanta unele de altele!!Numai binee!!!!
    Sus In jos
    ecrram

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Joi Oct 20, 2011 4:21 am

aly a scris:
    maha a scris:
    aly a scris:
    Dragele/dragii mei, eu sunt in extaz.... nu eram sigura pana acum, insa SAMBATA VIN ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dupa 4 ani... am emotii, nervoasa... nu mai am rabdare, nu pot sa dorm... Very Happy pfffffffffffff... deabea astept... am sa stau doar 2 sapt, insa.... voi avea cele mai bune 2 saptamani dupa cele petrecute in Algeria! Va pup...

Wauuuuuuuuuuu Aly,si ne vom putea vedea?
    Osa stai si in bucuresti?
    Ma bucur pentru tine imbratisare

Nu o s astau in Bucuresti draguta mea, caci am de rezolvat mizeriile alea de acte, de fapt asta este motivul venirii mele acasa, caci altfel ma prinde anul nou si tot nu termin cu ambasada... + ca imi trebuiesc procuri, unde ma costa 60 euro una, asa ca este 120 euro biletul de avion si stiu o treaba! sa vedem ce facem...

Salutare Aly!!Biletul de 120 de unde pana unde?Stiu ca din Algeria ptr Romania este de 460 euro!! Scuze ptr deranj!!!Sejur placut in Romania!!
    Sus In jos
    ecrram

Character sheet

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Joi Oct 20, 2011 4:39 am

tzuky83 a scris:
    Ceau fetelor,este weekend si sant si eu libera,sper ca santeti toate bine si va doresc un weekend placut si relaxant alaturi de persoanele dragi iar cine nu are pe nimeni langa sa fie pe net alaturi de cei dragi majoreta
    Kandreea sa intelega ca nu iti place in ALGERIA si iti place mai mult in Romania???ce e chiar asa de groaznic unde esti tu in ce oras???hai pune si tu poze aici sa vedem pe unde ai colindat de vrei sa te intorci in Moldova cu nerabdare,sper ca v-ati insanatosit ca la nimeni nu ii place sa fie bolnav dar asta este boala vine fara sa o chemi asistenta ,va pup si va doresc un weekend placut,la Timisoara e foarte frig.

Salutare!! Sunt noua pe aici si tot citesc cele scrise de voi in forum!! Si ma amuzat comentariul lui Kandreeaa!! Iar eu confirm ca restaurantele lor sunt jalnice!!Locuiesc si eu de 3 ani in Algeria si duc dorul locurilor curate si frumoase din Romania!! Eu locuiesc aproape de desert!! Sunt munti cat vezi cu ochii!! Autostrazile, barajele de politie ,restaurantele de la marginea strazii si legumele vandute pe lazi mai schimba putin peisajul!!Cele care vor sa se casatoreasca cu algerieni trebuie sa deschida bine ochii si sa fie atente la diferentele culturale intre cele doua tari!!Nu le prea place munca!!Si cel care munceste in casa este femeia!!!El va fi preocupat sa faca rost de bani.....O dimineata minunata sa aveti!!
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Joi Oct 20, 2011 10:54 am

ecrram a scris:
    Salutare!! Ma numesc Ecrram si locuiesc in Algeria!!Locuri frumoase sunt in marile orase din nordul tarii!!!Constantine, Bejaia,Oran , Mustaganem ,Tizi Ouzou....etc flower Trebuie sa ai timp, masina si curiozitate sa vezi aceste locuri!! Dar in general peisajul e ca cel din Romania!! Munte ,mare , desert....la mica distanta unele de altele!!Numai binee!!!!

Bine ai venit printre noi ecrram floare
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Joi Oct 20, 2011 1:44 pm

ecrram a scris:
    aly a scris:
    maha a scris:
    aly a scris:
    Dragele/dragii mei, eu sunt in extaz.... nu eram sigura pana acum, insa SAMBATA VIN ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA dupa 4 ani... am emotii, nervoasa... nu mai am rabdare, nu pot sa dorm... Very Happy pfffffffffffff... deabea astept... am sa stau doar 2 sapt, insa.... voi avea cele mai bune 2 saptamani dupa cele petrecute in Algeria! Va pup...

Wauuuuuuuuuuu Aly,si ne vom putea vedea?
    Osa stai si in bucuresti?
    Ma bucur pentru tine [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Nu o s astau in Bucuresti draguta mea, caci am de rezolvat mizeriile alea de acte, de fapt asta este motivul venirii mele acasa, caci altfel ma prinde anul nou si tot nu termin cu ambasada... + ca imi trebuiesc procuri, unde ma costa 60 euro una, asa ca este 120 euro biletul de avion si stiu o treaba! sa vedem ce facem...

Salutare Aly!!Biletul de 120 de unde pana unde?Stiu ca din Algeria ptr Romania este de 460 euro!! Scuze ptr deranj!!!Sejur placut in Romania!!

Ferice de voi ca ati gasit bilete asa ieftine!!!! Eu am dat 570E!!!! Dar e dus-intors, iulie-martie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos
    kandreea
    Centura alba
    Centura alba

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Joi Oct 20, 2011 1:58 pm

ecrram a scris:
    tzuky83 a scris:
    Ceau fetelor,este weekend si sant si eu libera,sper ca santeti toate bine si va doresc un weekend placut si relaxant alaturi de persoanele dragi iar cine nu are pe nimeni langa sa fie pe net alaturi de cei dragi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Kandreea sa intelega ca nu iti place in ALGERIA si iti place mai mult in Romania???ce e chiar asa de groaznic unde esti tu in ce oras???hai pune si tu poze aici sa vedem pe unde ai colindat de vrei sa te intorci in Moldova cu nerabdare,sper ca v-ati insanatosit ca la nimeni nu ii place sa fie bolnav dar asta este boala vine fara sa o chemi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ,va pup si va doresc un weekend placut,la Timisoara e foarte frig.

Salutare!! Sunt noua pe aici si tot citesc cele scrise de voi in forum!! Si ma amuzat comentariul lui Kandreeaa!! Iar eu confirm ca restaurantele lor sunt jalnice!!Locuiesc si eu de 3 ani in Algeria si duc dorul locurilor curate si frumoase din Romania!! Eu locuiesc aproape de desert!! Sunt munti cat vezi cu ochii!! Autostrazile, barajele de politie ,restaurantele de la marginea strazii si legumele vandute pe lazi mai schimba putin peisajul!!Cele care vor sa se casatoreasca cu algerieni trebuie sa deschida bine ochii si sa fie atente la diferentele culturale intre cele doua tari!!Nu le prea place munca!!Si cel care munceste in casa este femeia!!!El va fi preocupat sa faca rost de bani.....O dimineata minunata sa aveti!!

Adevarat graiesti!!!! Eu vad la soacra mea, saraca... sta toata ziua acasa, acuma ca e in varsta nu poate face prea multe, are o femeie ce ii face menajul, dar in rest, ea se ocupa de casa. Cele ce vor sa se casatoreasca cu algerieni e indicat sa nu se stabileasca aici; ori sa mearga in alta tara ori sa ramana in Romania, ptr ca oricat de bine ar fi acasa, conditiile, cum e tratata, tot simte nevoia de o cafea la o terasa/cafenea, tot simte nevoia sa mearga la un film, intr-un parc, simte nevoia sa respire, sa socializeze si in cazul asta ce e de facut??? Ptr lucruri absolut normale in alte parti, aici trebuie sa mergi in marile orase?? Sa va spun ca majoritatea cafenelelor sunt DOAR pentru barbati??? Femeile NU AU VOIE sa stea acolo. Sa va mai spun ca este o problema grava cu apa?? Iar cei care nu au rezervor de apa propriu, umbla cu galetile de apa si ligheane si ce mai apuca de umplut cu apa?? (Pentru ATMAN, sa stii ca eu nu sunt in situatia asta, la fel cum ai interpretat si mesajele anterioare). Si cine nu are rezervor de apa, merge sa faca dus la baile alea private, unde femeile stau "la gramada", fiecare cu scaunelul ei si castronelul ca sa-si toarne apa in cap?? De ce nimeni nu vorbeste despre aspectele astea??

Nu e chiar asa simplu cum se spune pe forumul asta, "daca esti cu habibi, atunci nu-ti mai trebuie nimic" TOTAL GRESIT!!! Dar, pana nu simtiti pe pielea voastra, judecati vorbele mele si a altora. Eu nu cred ca toti prietenii fetelor de pe acest forum locuiesc in capitala, ori in Constantine, ori Annaba, asa ca ganditi-va, informati-va, cautati poze pe internet si apoi analizati, cantariti, masurati situatia si luati decizia.

Dumnezeu sa va lumineze mintile! Va pup[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos
    Icosium
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?   Joi Oct 20, 2011 4:30 pm

Buna Kandreea, initial nu voiam sa raspund dar ai spus ca e pentru mine, asa ca n-am obiceiul sa ignor o doamna. Dar as vrea sa dizbatam ce ai scris, cu logica.

In primul rand, Algeria nu-i Romania si Romania nu-i Algeria, sunt doua societati total deferite, n-au mimic in comun, societatea Algeriana e altfel organizata de societatea romaneasca din toate pct de vedre, cultural, traditie, cutume, obiceieuri, religie,.... Foarte greu te poti adapta cu o noua societate oricat de avansata ar putea sa fie, si normal sa-ti fie dor de Romania si nu-iti place in Algeria.

In Algeria, e o deferinta mare intre viata in orase si viata in sate asa cum e peste tot in lumea asta inclusiv in Romania. Si rolul si viata femeiilor din sate e total deferit de rolul si viata femeilor din orase. Si montalitatea satenilor e altfel de montalitatea orasenilor peste tot in lumea asta. In plus in Algeria, conforma statistice, o familia algeria se constituie de 7,85 persona, Romania e undela la 3,25 persoana/familia.

Asa ca daca asteptai sa gasesti aceeasi viata ca in Romania, mai ales ca stai la sat, imi pare rau pentru tine, dar n-ai calculat bine!

Daca este criza de apa in Algeria ? Algeria n-are resurse de apa ca si Romania. In zonele de sud da exista, asta e climatul Algeriei, nu ploa des in aceste zone si daca faci foraj nu vei gasi apa, si oameni din zone respective cei care n-ai rezervoare de apar, ar trebuie sa mearga Km ca sa aduca apa, asta e! dar In aceste zone, fiecare casa are instalatii sanitare (si pentru apa menajera si pentru apa potabila).

dar toate zonele din Nord au apa 24/24h, statul a construti statii de epurare, si prea apa potabila de la mare.

Acuma, te invit sa te duci doar la Ilfov sau Prahova, sau Berceni (comuna), Stefanestii, afumati, Jilava .... (adivca in orase lipite de Bucuresti ca sa nu-ti dau exemplu de sate) si ai sa vezi ce probleme de apa sunt acolo, tinand cont ca Romania are destul resurse de apa, Machaa Allah (Dzeu sa va da si mai mult).

Uite si ma bucur ca macar ai vazut ca lumea (sateni) se duce la baile private, macar nu stau nespalati !
    Eu in Romania cand ma duc la tara fac dus la aer liber, si cred ca stii cum sunt wc-uri la sate ?!

Stii ce imi pare rau ? Ca ai facut o parere despre Algeria dar doar din ce ai trait/vazut in sat, si nu asa se face o analiza. Cat n-ai vazut alte orase algeriene, n-ai cum sa faci o parere CORECTA. E la fel daca as zice ca toate romancele sunt prostituate (e doar un exemplu si nu-i parerea mea) crezi ca ar fi logic ? sigur ca nu. Si pot sa iei sfatul asta amical si pentru orice in viata si nu-i doar legat de Algeria.

Si sunt constient ca sunt probleme mare in Algeria si stiu foarte bine care sunt, asa cum stiu ca probleme in Romania sunt si de 10 ori mai mari, pot sa zic ca cunosc problemele Romaniei mai bine decat tine, cu toata modestie.

Restaurante in Algeria ? La noi nu exista un termen pentru "carciuma", carciuma = resuarant (in Fr) = Mataam (in Ar), si e absolut normal sa fie carciuma la tara, taranii nu-i trebuie un nu stiu ce restaurant. Acuma o luna m-am dus la Fieni (e o cumuna la doar 100 Km de Bucuresti, jud Dambovita), si in tot orasul era o singura carciuma care era in acelasi timp si barul orasului si nu vrei sa stii cum arata acolo.

Sora mea Kandreaa (ca asa te consider), sa nu crezi ca m-ai suparat, dar din contra imi place cand cineva vorbeste sincer dar pastrand respect

Eu te inteleg ca te simti straina si nu numai tu, stiu cat de greu tie acolo, nu exista nicaeir mai frumos de la tine ( tara de unde vii), daca tu ai doar 1 ani si ca straina eu sunt cel mai vech algeria in Romania si stiu ce inseamna strainatate

Dar totusi daca imi parmiti sa te intreb un lucru ca mor de curiozitate ??!! Inainte mutarii tale in Algeria ai trait intr-o tara dezvoltata (Franta, Anglea, Italia, SUA, Elvetia...), sau Din Romania direct spre Algeria ? ai avut ocazia sa vezi alte tari si orasele si satele orasilor respective?

Sa ai o zi cat mai frumoasa
    Sus In jos

Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
    Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Subiecte similare

-
    » Discutii libere chitaristul trupei
    » Discutii Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?
    » Buna fetelor sa facem cunostinta
    » cine sta in sidi bel abbes, oran sau tlemcen?
    » Vrajiitorii? Descantece??

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    Romani in Algeria :: Gossip-