Romani in Algeria
<center><embed FlashVars="bt=BUN+VENIT+PE+FORUM+ &cl=rainbow" src="http://i93.photobucket.com/albums/l80/bigrollerdave/flash/sign.swf" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#000000" width="380" height="50" name="blipsy-sign" align="middle" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed><br>Click here for <a href="http://www.completemyspace.com">Myspace Layouts</a></center>

Romani in Algeria

AcasaPortalCalendarFAQInregistrareConectare
Ultimele subiecte
» Acte viza pt Algeria
Mier Mai 22, 2013 11:06 pm Scris de pufarina

» curierat rapid
Mier Mai 22, 2013 10:59 pm Scris de pufarina

» Hai sa mai vorbim...ce ai mai facut azi?
Mier Mai 22, 2013 11:41 am Scris de Larisa

» cine sta in sidi bel abbes, oran sau tlemcen?
Mar Mai 21, 2013 8:49 pm Scris de Larisa

» 1001 DE NOPTI...SI 1001 DE ZILE
Dum Mai 19, 2013 6:20 pm Scris de some body

» Poveste de dragoste
Mar Mai 07, 2013 2:18 pm Scris de Adelina

» Salut!
Dum Mai 05, 2013 8:45 pm Scris de Kambej

» Apeluri internationale gratuite catre Romania si invers
Mier Apr 24, 2013 10:12 am Scris de some body

» Salam alekoum
Lun Apr 15, 2013 11:22 am Scris de amilutza

Subiecte similare
  • » Cum sa facem un mot pentru caciula
  • » Mancare buna
  • » AJUTOOOOOORRR FETELOR VA ROG
  • Navigation
     Portal
     Index
     Memberlist
     Profile
     FAQ
     Search
    Forum
    Mai 2013
    LunMarMierJoiVinSamDum
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
    CalendarCalendar
    counter
    Navigation
     Portal
     Index
     Memberlist
     Profile
     FAQ
     Search
    translate
    ceas
    flag
    Buna fetelor sa facem cunostinta 5 5 17
    Distribuiti | .

Buna fetelor sa facem cunostinta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
    Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul
    AutorMesaj
    hajer
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mar Ian 25, 2011 3:14 pm

alexasweet a scris:
    Buna o sa incep prin a ma prezenta si dupa prin a va spune mica mea poveste. Ma numesc Alexandra sunt din iasi am 21 de ani . In decembrie 2007 din plictiseala am intrat pe un chat , acolo l -am cunoscut pe actualul si primu meu iubit ne -am prezentat si am intrat pe messenger prima converstia nici nu stiam unde o sa ajungem si cat departe . A urmat o a doua conversatie si a treia etc. pana cand nu ne-am dat seama si a trecut o luna si noi eram din ce in ce mai apropiati si ne placeam mai mult [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] .Era si este foarte dureros sa sti ca iubirea ta traieste in alta tara la mii de km departare . Walid este din Algeria are 26 ani si este cel mai scumpel si cel mai dragut baiat. In anu 2008 am inceput sa ma informez in legatura cu venirea lui in Romania am aflat ca trebuie sa merg la Oficiul Roman pentru Imigrari din iasi si ca trebuie sa ii fac o invitatie el mi-a trimis o copie dupa pasaportul lui si 2 poze tip pasaport. Cand am fost in aprilie la oficiul roman pt imigrari mi s-a spus ca trebuie sa am deschis un cont in banca si sa depun niste bani ca sa arat ca am cu ce sa il intretin 30 de euro pe zi am vorbit cu iubi meu si el mi-a trimis bani dupa 2 luni , i-am facut invitatie in oct 2008 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] (dar mai bine nu -i mai faceam si ma duceam direct la el sau in tunisia cum multe fete au facut) la prima invitatie am primit un raspuns negativ dupa 4 luni de asteptat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] si i-am facut o alta inviatatie negandindu-ma ca trebuie sa astept si pana in ziua de azi un raspuns [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] acum nu mi-e de raspuns sau de invitatie cat mi-e de bani ca noi vrem sa ne intalnim . Si stim cu toti cum e romania in ziua de azi peste tot trebuie sa astepti nimeni nu te ajuta cu nimic .In 2009 decembrie am fost cu invitatie trimisa de el si (cu pasaportu meu si 2 poze tip pasaport) la Amabasada Algeriei la Bucuresti acolo am avut ghinionu ghinioanelor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] sa aud ca nu este buna data de pe invitatie si ca trebuie sa imi trimita alta super tare nooo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ,am plecat cu coada intre picioare ca nu am putut rezolva nimic asa ii cand ai parte de bad luck. Noi speram sa ne intalnim si cand vezi ca acea farama de speranta ti-a fost spulberata is very sad si tot ce mai ramane este sa astepti dar speram sa ne vedem cum au facut multi in tunisia ori algeria. Povestea mea este un pik mai trista(asa consider eu pt ca nu ne-am vazut inca )si pentru ca asteptam de 2 ani si aproape 5 luni sa ne vedem si inca nu am putut. Speram sa fie bine si intr-un final sa ne vedem . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    INCHALLAH
    De ea ce mai stiti ? Ar fi bine daca fetele ar posta cum mai evolueaza relatia lor sau ce au facut , poate avem ce invata sau evita, dupa caz ... Amici flower
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet
    JOC JOC: Contraataca

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mar Ian 25, 2011 8:37 pm

Pai din cate imi amintesc ei sau desparti....din pacate...na asta e
    Sus In jos
    http://www.romaniaalgeria.com
    hajer
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Ian 26, 2011 9:02 am

Pacat da, daca e menit sa fie, problemele se rezolva, daca nu asta e ...iar autoritatile astea bataie
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Ian 26, 2011 8:39 pm

Da la ei au fost si alte chestii alte situatii ...poveste lunga oricum nu comentez k nu e rel mea si na nu stiu eu toate detaliile Very Happy
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Ian 26, 2011 9:15 pm

Ce vreti mai fetelor nu toate povestile au un sfarsit frumos,asta este.
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Ian 26, 2011 9:18 pm

Dap asa e maha,mai bine sa se termine asa din scurt decat sa inceapa ceva serios si sa aiba final tragic...na se intampla si asa ca suntem oameni si gresim si na...asta e...
    Allah are un plan pentru noi toti:)
    Sus In jos
    aly
    Centura neagra
    Centura neagra

Character sheet
    JOC JOC: Contraatac

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Ian 26, 2011 10:36 pm

harietta a scris:
    alexasweet a scris:
    Buna o sa incep prin a ma prezenta si dupa prin a va spune mica mea poveste. Ma numesc Alexandra sunt din iasi am 21 de ani . In decembrie 2007 din plictiseala am intrat pe un chat , acolo l -am cunoscut pe actualul si primu meu iubit ne -am prezentat si am intrat pe messenger prima converstia nici nu stiam unde o sa ajungem si cat departe . A urmat o a doua conversatie si a treia etc. pana cand nu ne-am dat seama si a trecut o luna si noi eram din ce in ce mai apropiati si ne placeam mai mult [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] .Era si este foarte dureros sa sti ca iubirea ta traieste in alta tara la mii de km departare . Walid este din Algeria are 26 ani si este cel mai scumpel si cel mai dragut baiat. In anu 2008 am inceput sa ma informez in legatura cu venirea lui in Romania am aflat ca trebuie sa merg la Oficiul Roman pentru Imigrari din iasi si ca trebuie sa ii fac o invitatie el mi-a trimis o copie dupa pasaportul lui si 2 poze tip pasaport. Cand am fost in aprilie la oficiul roman pt imigrari mi s-a spus ca trebuie sa am deschis un cont in banca si sa depun niste bani ca sa arat ca am cu ce sa il intretin 30 de euro pe zi am vorbit cu iubi meu si el mi-a trimis bani dupa 2 luni , i-am facut invitatie in oct 2008 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] (dar mai bine nu -i mai faceam si ma duceam direct la el sau in tunisia cum multe fete au facut) la prima invitatie am primit un raspuns negativ dupa 4 luni de asteptat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] si i-am facut o alta inviatatie negandindu-ma ca trebuie sa astept si pana in ziua de azi un raspuns [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] acum nu mi-e de raspuns sau de invitatie cat mi-e de bani ca noi vrem sa ne intalnim . Si stim cu toti cum e romania in ziua de azi peste tot trebuie sa astepti nimeni nu te ajuta cu nimic .In 2009 decembrie am fost cu invitatie trimisa de el si (cu pasaportu meu si 2 poze tip pasaport) la Amabasada Algeriei la Bucuresti acolo am avut ghinionu ghinioanelor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] sa aud ca nu este buna data de pe invitatie si ca trebuie sa imi trimita alta super tare nooo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] ,am plecat cu coada intre picioare ca nu am putut rezolva nimic asa ii cand ai parte de bad luck. Noi speram sa ne intalnim si cand vezi ca acea farama de speranta ti-a fost spulberata is very sad si tot ce mai ramane este sa astepti dar speram sa ne vedem cum au facut multi in tunisia ori algeria. Povestea mea este un pik mai trista(asa consider eu pt ca nu ne-am vazut inca )si pentru ca asteptam de 2 ani si aproape 5 luni sa ne vedem si inca nu am putut. Speram sa fie bine si intr-un final sa ne vedem . [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    INCHALLAH
    De ea ce mai stiti ? Ar fi bine daca fetele ar posta cum mai evolueaza relatia lor sau ce au facut , poate avem ce invata sau evita, dupa caz ... Amici flower

mai fetelor, eu nu pot decat sa spun ca si noi ne-am vazut dupa 2 ani, asta tot din cauza ghinioanelor pe care le-am avut eu, insa, in final dupa 2 ani de asteptare si ceva luni, nu mai conteaza cate, am fost eu acolo, era mai usor, am stat 10 zile, zile care au fost un vis...asteptarea a meritat, rabdarea, si nu in cele din urma, si cel mai important, increderea in celalalt! clar, si noi ne-am cunoscut tot pe net, pe un site de socializare, si iata, ca am ajuns sa ne casatorim, si cat de curand vom fi impreuna as acum ar trebui sa fie o casnicie! asa ca, nu dispera Alexa, daca va fi sa fie ceva, asta se va intampla! Iti urez multa bafta si rabdare! Eu as sufera sa va intalniti mai degraba in Tunisia sau Algeria... pt Romania... fara casatorie eu nu prea dau sanse...
    Sus In jos
    hajer
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Joi Ian 27, 2011 8:31 am

aly a scris:
    harietta a scris:
    alexasweet a scris:
    INCHALLAH

mai fetelor, eu nu pot decat sa spun ca si noi ne-am vazut dupa 2 ani, asta tot din cauza ghinioanelor pe care le-am avut eu, insa, in final dupa 2 ani de asteptare si ceva luni, nu mai conteaza cate, am fost eu acolo, era mai usor, am stat 10 zile, zile care au fost un vis...asteptarea a meritat, rabdarea, si nu in cele din urma, si cel mai important, increderea in celalalt! clar, si noi ne-am cunoscut tot pe net, pe un site de socializare, si iata, ca am ajuns sa ne casatorim, si cat de curand vom fi impreuna as acum ar trebui sa fie o casnicie! asa ca, nu dispera Alexa, daca va fi sa fie ceva, asta se va intampla! Iti urez multa bafta si rabdare! Eu as sufera sa va intalniti mai degraba in Tunisia sau Algeria... pt Romania... fara casatorie eu nu prea dau sanse...
    Pai nu Aly ca eu asta intrebam, ce au facut, daca s-au intalnit si Andreea a zis ca s-au despartit, asta e, tot raul spre bine poate, in functie de destin... floricici
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Feb 09, 2011 7:40 pm

Bun venit noilor utilizatori...avem si un utilizator suspect...da nu zic nimic pana nu vad daca posteaza Smile in sensul ca sper ca nu o sa isi faca reclama la vreun site ca altcineva...in caz de nu se stie administratorul...adica eu vad si adresa de mail a celor care isi fac cont deci.... Smile oricum va astept cu postari fetelor si nu numai Very Happy
    Si apropo fetelor care sunteti curioase cum arat etc nu o sa postez poze aici din motive de siguranta...ca nu de alta dar nu vreau sa am probleme cu cine stie cine...binenteles o sa dau poza dupa ce verific cu cine vb Smile nu de alta sa nu am surprize neplacte.
    Va pup pe toate ca pe baieti nu am voie Smile))
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Feb 09, 2011 7:45 pm

Si aporopo azi tin sa zic ca 3 utilizatori si-au facut cont Smile hmm asteptam sa si interactioneze cu noi.
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Feb 09, 2011 8:12 pm

Bai cineva ori isi bate joc de mine ori nu stiu rade :pe jos: deci al 4-lea utilizator pe ziua de azi....nu stiu care e coincidenta....Smile sa speram ca e de bine oricum le urez bun venit si le cer sa respecte regulile care sunt simple Smile
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Feb 09, 2011 8:28 pm

Urez si eu bun venit noilor utilizatori,sper sa nu avem neplaceri deget sus
    Sus In jos
    drletter

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Joi Feb 10, 2011 11:13 am

Buna fetelor,

Ma bucur sa va cunosc. Si eu am pe cineva foarte drag in Algeria (Tlemcen) si de peste 17 luni vorbim zi de zi, iar el a fost alaturi de mine in multe momente grele prin care am trecut. Este un om deosebit, cum nu am intalnit aici in Romania.Si noi dorim sa ne vedem, dar, cum amandoi suntem profesori, este destul de dificil cu banii. Din ce am citit de la voi, nu prea sunt sanse sa il pot aduce intr-o vizita aici. http://i183.photobuc
    Cred ca ne ramane si noua solutia Tunisia sau Algeria. Cum credeti ca este mai bine ? El in Algeria sta cu familia lui, care stie despre mine si mama lui chiar m-a invitat acolo.
    Cele care ati fost in vizita acolo, cum a fost ?
    Multumesc pentru idei si sfaturi si va pup pe toate.
    Toate cele bune, inshallah flower
    Sus In jos
    hajer
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Joi Feb 10, 2011 12:39 pm

drletter a scris:
    Buna fetelor,

Ma bucur sa va cunosc. Si eu am pe cineva foarte drag in Algeria (Tlemcen) si de peste 17 luni vorbim zi de zi, iar el a fost alaturi de mine in multe momente grele prin care am trecut. Este un om deosebit, cum nu am intalnit aici in Romania.Si noi dorim sa ne vedem, dar, cum amandoi suntem profesori, este destul de dificil cu banii. Din ce am citit de la voi, nu prea sunt sanse sa il pot aduce intr-o vizita aici. http://i183.photobuc
    Cred ca ne ramane si noua solutia Tunisia sau Algeria. Cum credeti ca este mai bine ? El in Algeria sta cu familia lui, care stie despre mine si mama lui chiar m-a invitat acolo.
    Bun venit si noroc pup
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Joi Feb 10, 2011 2:01 pm

drletter a scris:
    Buna fetelor,

Pai cel mai simplu este sa mergeti dnv acolo chiar daca faceti un efort financiar...macar stiti una si buna, precum am zis si in mail dar si in multe postari daca nu sunteti casatoriti sansele pentru a veni el aici sunt nule.... nu am auzit nici un caz pana acuma sa fi venit cineva fara a fi casatorit...decat cu studiile parca...in rest nu.
    Daca momentan lucrurile stau prost in Tunisia am inteles ca si pentru Turcia pentru ei nu este nevoei de viza si este si mai aproape de dnv...asa ca si asta este o posibilitate Smile
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Joi Feb 10, 2011 3:02 pm

drletter a scris:
    Buna fetelor,

Bine ai venit,si mult succes noroc pot sa te rog si eu ceva ne poti spune si noua numele tau,nu de alta dar sincera sa fiu tare mie greu sa scriu numele de la avatar,mi se pare prea intortocheat imi pare rau nu te supara. deget sus
    Sus In jos
    cappuccino

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 8:05 pm

Buna tuturor, bine v-am gasit, eu ma numesc Despina. Ma bucur nespus ca exista forumul acesta si ce ne putem ajuta intre noi in felul acesta, cu o parere, sfat, informatie, cateodata conteaza atat de mult ! Eu sunt la inceput de drum, si in relatia mea cu cineva din Algeria (mai precis din Chlef) si pe acest forum, dar sper ca in timp sa pot fi de folos la randul meu. Ne-am cunoscut asta-vara pe un chat, pe care-am intrat intro seara tot asa cum a zis cineva aici,din plictiseala mai mult si din dorinta de a mai schimba o vorba cu cineva si-am vorbit acolo cateva zile la rand pana cand am facut schimb de ID-uri. M-am hotarat greu, pt ca nu aveam de gand sa incep o relatie cu cineva si mai ales online si asa departe Smile Eu sunt mai sceptica, mai suspicioasa, in sfarsit, a fost cam greu sa legam o relatie normala, sa zic Smile) saracul, a avut multa rabdare si putere de intelegere, eu in locul lui cred c-as fi renuntat de mult... Nu ne-am intalnit pana acum, vorbim zilnic (asta cand nu pica internetul cand ploua mult sau lumina cateodata, si-am aflat de la Andreea ca intradevar asa e acolo) , dar sper sa ajungem pana la urma sa construim ceva frumos impreuna. Sincer mi-as dori asta, pt ca suntem similari in multe privinte si avem idei comune despre aspectele esentiale ale vietii, simt ca exista o anumita armonie si potrivire intre noi.Si el zice la fel. Mai ramane de rezolvat aspectul religiei, pt ca provne dintro familie religioasa si el e la fel. Nu zice ca ma obliga, dar ca i-ar placea sa citesc si sa inteleg ce inseamna islamul. Cred ca are dreptae, si numai pt faptul ca in felul acesta l-as intelege si pe el mai bine, ca si comportament, caracter etc. Va pup pe toate si sper sa ne cunoastem mai bine in timp
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 8:11 pm

cappuccino a scris:
    Buna tuturor, bine v-am gasit, eu ma numesc Despina. Ma bucur nespus ca exista forumul acesta si ce ne putem ajuta intre noi in felul acesta, cu o parere, sfat, informatie, cateodata conteaza atat de mult ! Eu sunt la inceput de drum, si in relatia mea cu cineva din Algeria (mai precis din Chlef) si pe acest forum, dar sper ca in timp sa pot fi de folos la randul meu. Ne-am cunoscut asta-vara pe un chat, pe care-am intrat intro seara tot asa cum a zis cineva aici,din plictiseala mai mult si din dorinta de a mai schimba o vorba cu cineva si-am vorbit acolo cateva zile la rand pana cand am facut schimb de ID-uri. M-am hotarat greu, pt ca nu aveam de gand sa incep o relatie cu cineva si mai ales online si asa departe Smile Eu sunt mai sceptica, mai suspicioasa, in sfarsit, a fost cam greu sa legam o relatie normala, sa zic Smile) saracul, a avut multa rabdare si putere de intelegere, eu in locul lui cred c-as fi renuntat de mult... Nu ne-am intalnit pana acum, vorbim zilnic (asta cand nu pica internetul cand ploua mult sau lumina cateodata, si-am aflat de la Andreea ca intradevar asa e acolo) , dar sper sa ajungem pana la urma sa construim ceva frumos impreuna. Sincer mi-as dori asta, pt ca suntem similari in multe privinte si avem idei comune despre aspectele esentiale ale vietii, simt ca exista o anumita armonie si potrivire intre noi.Si el zice la fel. Mai ramane de rezolvat aspectul religiei, pt ca provne dintro familie religioasa si el e la fel. Nu zice ca ma obliga, dar ca i-ar placea sa citesc si sa inteleg ce inseamna islamul. Cred ca are dreptae, si numai pt faptul ca in felul acesta l-as intelege si pe el mai bine, ca si comportament, caracter etc. Va pup pe toate si sper sa ne cunoastem mai bine in timp

Smile pai oricand ai intrebari poti apela la noi toate Smile sunt sigura ca si fetele sunt dispuse sa raspunda la intrebari si nelamuriri Smile floare noroc
    Sus In jos
    cappuccino

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 8:27 pm

Admin Handreea a scris:
    cappuccino a scris:

Smile pai oricand ai intrebari poti apela la noi toate Smile sunt sigura ca si fetele sunt dispuse sa raspunda la intrebari si nelamuriri Smile floare noroc

thanks, thanks, thanks Smile flower hugg floare te pup
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 8:50 pm

Si eu te pup Smile o sa pun si un emoticon cu pupat zilele urmatoare si unul care saliveaza...neaparat Smile
    Sus In jos
    hajer
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 9:53 pm

Bun venit , pe mine sincer m-a ajutat sa fac parte din acest forum, mai ales acum cateva luni cand aveam ceva dezordine in viata , eram ingrijorata ca nu ne vor accepta, nici pe mine nici pe el, i lov u nu stiam ce acte trebuie pt viza in algeria sau casatorie etc,.......acum stiu plus ca aici am spus ce aveam de spus si am ascultat ceva sfaturi, am impartasit ce mi se intampla cu persoane care privesc obiectiv , acum totul e mai bine, si inchallah din ce in ce mai bine imbratisare pup va poop

Ultima editare efectuata de catre hajer in Mar Feb 22, 2011 8:05 pm, editata de 1 ori
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:02 pm

Sunt fericita sa aud numai de bine si sa speram si in continuare la fel Smile inshallah totul va fi bine si ambele familii o sa accepte aceasta relatie asa cum este ea...fiecare din mediul lui cu cultura lui dar totusi uniti de dragoste si de intelegere Smile incet incet va cunoasteti defecte si plusuri sa zic asa chiar daca unii sunt sceptici se poate chiar si pe net...nu toti sunt in cautare sa scape de unde sunt ci cauta dragoste adevarata ori poate nici nu o cauta...vor doar sa converseze si se trezesc in timp indragostiti Smile
    Sus In jos
    hajer
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:08 pm

deget sus asa este, si daca ar fi sa ofer un alt sfat in afara de impartasitul acestui forum noilor veniti ar fi rugaciunea, nu stiu cum suna , dar Allah ne-a creat, el ne-a oferit sansa de a cunoaste o jumatate pt fiecare, asa ca tot la El ne gasim alinare si ajutor (vb din experienta)
    Sus In jos
    mihaela
    Centura portocalie
    Centura portocalie

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:21 pm

bun venit noilor membri!pe restul fetelor le rog sa-mi ierte absenta,dar am avut anumite probleme..va pup pe toate
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:22 pm

Despina,bine ai venit printre noi,sant sigura ca te vei simti bine cu noi floricici
    Mihaela ma bucur ca ai revenit. flower
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:27 pm

mihaela a scris:
    bun venit noilor membri!pe restul fetelor le rog sa-mi ierte absenta,dar am avut anumite probleme..va pup pe toate

Nici o problema draguta sper ca esti ok .
    Daca ai nevoie de ceva ori te putem ajuta cu ceva sa ne anunti...apropo fetelor sotul meu sa oferit... a zis cand mergeti acolo daca aveti nevoie de ceva ori aveti probleme etc puteti sa il sunati sa va ajute..care vrea nr sa imi ziceti pe mess ori in mesaj PM Smile
    Sus In jos
    aly
    Centura neagra
    Centura neagra

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:27 pm

cappuccino a scris:
    Admin Handreea a scris:
    cappuccino a scris:

thanks, thanks, thanks Smile flower hugg floare te pup

bine ia venit Despina! si fara jena, poti sa intrebi totul! Smile da poti sa incerci sa afli cate ceva despre islam, nu este ceea ce vezi ni filme sau stirile TV... dar grija unde citesti! si asta conteaza! Pot sa iti spun ca si al meu este in Chlef, care este un oras maricel, frumos... ai ce vedea... eu m-am simtit ca acasa acolo! Smile bafta... si atentie mare in primul rand! te ai asteptam cu vesti! Smile
    Sus In jos
    aly
    Centura neagra
    Centura neagra

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:30 pm

drletter a scris:
    Buna fetelor,

Buna deletter, si bine ai venit printre noi! eu as sugera Algeria, asa iti poti da seama de mai multe aspecte, le poti cunoaste obiceiurile, stilul de viata...etc! eu am fost deja de 2 ori si imediat am sa ma duc sa oficiez si casatoria! ma sitm bine in Algeria, este o tara placuta cu oameni placuti! Smile Bafta !
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:48 pm

Pentru cele care nu intra si pe chat Smile am zis sa va adaug mesajele acestea si sa comunicam si cu viorica Smile o asteptam pe la noi cat mai des

viorica hafsi : buna fetelor ! sunt viorica, locuiesc in barcelona si m-am casatorit acum o luna in algeria cu un algerian. am intrebari dar si raspunsuri legate de casatoria cu un algerian

[02:54:52 11/02/11] viorica hafsi : no o sa va vina sa credeti dar sunt pt prima data pe un forum...asta pt ca sunt mult mai in varsta decat voi si nu sunt obisnuita cu tipul acesta de dialog.Asa ca.....primul mesaj l-am scris iar mai departe sper sa ma ajutati voi sa por continua cu dialogul

[02:55:46 11/02/11] viorica hafsi : astept intrebarile voastre .Pana atunci, va pup floricici
    Sus In jos
    maha
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 10:53 pm

Viorica bine ai venit printre noi,incetu cu incetu te vei obisnuii cu forumul floricici
    Sus In jos
    aly
    Centura neagra
    Centura neagra

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Feb 13, 2011 11:51 pm

Oleeeeeeeee... bienvenida Viorica! eu sunt in Tarragona, si o sa am drum la Barcelona cat de curand! ce zici? bem o cafea? wow
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mar Feb 15, 2011 2:45 pm

aly a scris:
    Oleeeeeeeee... bienvenida Viorica! eu sunt in Tarragona, si o sa am drum la Barcelona cat de curand! ce zici? bem o cafea? wow

Daca vrei o pot sa ii dau un mail cu id tau si poata vb ca intalniti etc Wink ce zici ?

------------------------------------------------------------------------------
    Ma ghidez in viata dupa creier dar in dragoste dupa inima [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos
    aly
    Centura neagra
    Centura neagra

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mar Feb 15, 2011 11:48 pm

sigur a da Andreeuta! esti o dulce! merci fain! Smile
    Sus In jos
    habibi_bibi

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Feb 16, 2011 2:26 pm

buna fetelor...aseara am scris direct despre nelamurirea cu actele pe care o am in vederea casatoriei dar nu am facut si cunostinta:)
    Sunt logodita cu un baiat libanez musulman, ne-am cunoscut pe cand el era aia la studii in Romania, pe un sit de socializare , imediat ce eu am iesit dintr-o relatie de 7 ani de zile..a avut nevoie de multa rabdare cu mine, dar incet incet mi-a castigat increderea si ne-am si vazut dupa 8 luni, apoi a durat vreo 4 ca sa fim si impreuna...am incercat sa il tin la distanta sa fim numai amici dar mi-a castigat inima si asa am ajuns sa fim de 2 ani impreuna. Vara trecuta am fost sa ii cunosc parinti, dar din pacata viza luiin scop de studii s-a terminat toamna trecuta, ne-am mai vazut de sarbatori ..iar acum ma pregatesc sa fac demersurile pt al invita aici si sa ne casatorim,urmand ca el sa isi continue studiile (masterul) .
    acum cu ajutorul lui d-zeu sper sa invingem birocratia romaneasca si sa ne casatorim cat mai repede.
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Feb 16, 2011 2:31 pm

habibi_bibi a scris:
    buna fetelor...aseara am scris direct despre nelamurirea cu actele pe care o am in vederea casatoriei dar nu am facut si cunostinta:)
    Sunt logodita cu un baiat libanez musulman, ne-am cunoscut pe cand el era aia la studii in Romania, pe un sit de socializare , imediat ce eu am iesit dintr-o relatie de 7 ani de zile..a avut nevoie de multa rabdare cu mine, dar incet incet mi-a castigat increderea si ne-am si vazut dupa 8 luni, apoi a durat vreo 4 ca sa fim si impreuna...am incercat sa il tin la distanta sa fim numai amici dar mi-a castigat inima si asa am ajuns sa fim de 2 ani impreuna. Vara trecuta am fost sa ii cunosc parinti, dar din pacata viza luiin scop de studii s-a terminat toamna trecuta, ne-am mai vazut de sarbatori ..iar acum ma pregatesc sa fac demersurile pt al invita aici si sa ne casatorim,urmand ca el sa isi continue studiile (masterul) .
    acum cu ajutorul lui d-zeu sper sa invingem birocratia romaneasca si sa ne casatorim cat mai repede.

Bun venit din nou pe forum Smile si sa speram ca vei rezolva si tu curand cu tot ce ai ...inshallah totul sa se rezolve cu bine Smile

Ma ghidez in viata dupa creier dar in dragoste dupa inima [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
    Sus In jos
    Vizitato
    Vizitator

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Lun Feb 28, 2011 1:19 pm

as selaam aleikum wa rahmatullah wa barakatu...sunt carmen din suceava iar in august sunt 3 ani de cand mi-am cunoscut sotul abia anul trecut am reusit sa ne intalinim si sa ne casatorim alhamdulillah...acum nu stim cum o sa facem...el incearca sa ia viza eu acum sunt in tara ...in cautare de servici iar daca lui i se da viza sa gasim si pt el ceva...am uitat sa va spun sotul e din chlef
    Sus In jos
    aly
    Centura neagra
    Centura neagra

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Lun Feb 28, 2011 10:59 pm

hadija a scris:
    as selaam aleikum wa rahmatullah wa barakatu...sunt carmen din suceava iar in august sunt 3 ani de cand mi-am cunoscut sotul abia anul trecut am reusit sa ne intalinim si sa ne casatorim alhamdulillah...acum nu stim cum o sa facem...el incearca sa ia viza eu acum sunt in tara ...in cautare de servici iar daca lui i se da viza sa gasim si pt el ceva...am uitat sa va spun sotul e din chlef

yipiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... altu din Chlef! na... macar aici sunt in zona cu mai multe stelute hihidinti
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mar Mar 01, 2011 12:30 am

aly mama tin sa iti zic ca mai bine de 80 la suta din fetele din lista pe care le am si care sunt mai bine de 40 sunt cu cineva din chlef....nu stiu cum v-ati nimerit da e plin frate de romance acolo Smile)))

Sus In jos
    Vizitato
    Vizitator

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Mar 02, 2011 1:54 pm

as selaam aleikum...sunt carmen din suceava ...sotul algerian din chlef ..ould sly ma bucur ca m-am alaturat voua inshallah sa ne fie bine la toti...allahu akber
    Sus In jos
    aly
    Centura neagra
    Centura neagra

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Mier Mar 02, 2011 8:04 pm

Admin Handreea a scris:
    aly mama tin sa iti zic ca mai bine de 80 la suta din fetele din lista pe care le am si care sunt mai bine de 40 sunt cu cineva din chlef....nu stiu cum v-ati nimerit da e plin frate de romance acolo Smile)))

hihidinti ei uite ca macar acolo sunt in zona care are mai multe stelute pe harta! hihidinti
    Sus In jos
    hajer
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Mar 13, 2011 1:52 pm

hadija a scris:
    felicitari pt casatorie si noroc in continuare, ma bucur ca ati rezistat atat pana sa va intalniti , asta inseamna ca sentimentele voastre sunt sincere, ma bucur pt voi
    imbratisare
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Mar 13, 2011 1:59 pm

hadija a scris:
    as selaam aleikum...sunt carmen din suceava ...sotul algerian din chlef ..ould sly ma bucur ca m-am alaturat voua inshallah sa ne fie bine la toti...allahu akber

Am uitat si eu sa iti urez bun venit atuncea:( scz nu stiu cum sa nimerit..

Sus In jos
    alexia

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Mar 13, 2011 3:10 pm

Acum mi-am dat seama ca eu am uitat complet sa ma prezint. Sunt Alexandra, din Caracal. As putea spune ca locuiesc in doua tari: Romania si Canada (in Canada – cu viza de studii).
    Am intrat pe acest forum nu pentru ca as avea conexiune directa cu Algeria. Este mai degraba o legatura indirecta – un coleg la universitate (si prieten in acelasi timp), este algerian si am avut o nelamurire pe care am impartasit-o cu voi. Am primit raspunsul si va multumesc inca o data foarte mult.
    Imi cer scuze ca din zapaceala uitasem sa spun cateva cuvinte despre mine.
    Va doresc tuturor ca viata sa nu va fie niciodata umbrita de vreun necaz, ci mereu luminata de bucurie.
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Dum Mar 13, 2011 4:22 pm

alexia a scris:
    Acum mi-am dat seama ca eu am uitat complet sa ma prezint. Sunt Alexandra, din Caracal. As putea spune ca locuiesc in doua tari: Romania si Canada (in Canada – cu viza de studii).
    Am intrat pe acest forum nu pentru ca as avea conexiune directa cu Algeria. Este mai degraba o legatura indirecta – un coleg la universitate (si prieten in acelasi timp), este algerian si am avut o nelamurire pe care am impartasit-o cu voi. Am primit raspunsul si va multumesc inca o data foarte mult.
    Imi cer scuze ca din zapaceala uitasem sa spun cateva cuvinte despre mine.
    Va doresc tuturor ca viata sa nu va fie niciodata umbrita de vreun necaz, ci mereu luminata de bucurie.

Ne bucaram sa te avem printre noi chiar daca legatura nu este directa cum zici tu cu Algeria Smile asta nu are importanta ideea e sa ne simtim bine aici si sa ne intelegem Smile si multumim de urari

Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Vin Mar 18, 2011 9:06 pm

Mihaela dc nu esti in ro Sad(( maine o sa mor de plictiseala in iasi...prietena mea nu raspunde la tel...nu stiu ce sa fac ufff:(

Sus In jos
    nabila

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Vin Apr 01, 2011 4:14 pm

Buna, ma numesc Nico st din Bucuresti si iubesc un barbat din Algeria.Relatia noastra dureaza de 3 ani dar din pacate nu am avut sansa de a ne intalni Sad va pup pup
    Sus In jos
    hajer
    Centura neagra
    Centura neagra

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Vin Apr 01, 2011 6:44 pm

nabila a scris:
    Buna, ma numesc Nico st din Bucuresti si iubesc un barbat din Algeria.Relatia noastra dureaza de 3 ani dar din pacate nu am avut sansa de a ne intalni Sad va pup pup
    bun venit ..de ce nu v-ati intalnit , ati incercat ? oricum felicitari pt relatie si noroc pup
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Vin Apr 01, 2011 9:50 pm

nabila a scris:

Bun venit pe forum Smile si inshallah sa va intalniti curand Smile

Sus In jos
    Vizitato
    Vizitator

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Sam Apr 02, 2011 1:35 pm

as selaam aleikum ...bun venit nabila...inshaallah o sa fie bine..
    Sus In jos
    Admin Handreea
    Admin
    Admin

Character sheet

MesajSubiect: Re: Buna fetelor sa facem cunostinta   Sam Apr 02, 2011 1:45 pm

Eu le urez bun venit si la ceilalti membri care inca nu s-au prezentat...timid ..timid Smile hai curaj ca asa mai afli cate ceva cand vb. intrebi etc.

Sus In jos

Buna fetelor sa facem cunostinta

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
    Pagina 2 din 12Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul

Subiecte similare

-
    » Buna...Cassy's here!
    » buna ziua,as dori si eu informatii despre Batna
    » Va rog dati-mi date contact translator (interpret) din limba romana -in franceza sau araba

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
    Romani in Algeria :: Bun venit-